top of page

Verzekeringen, meer waard dan u denkt

Bescherm wat u kostbaar is

Sommige verzekeringen zijn verplicht (bv: een autoverzekering). De meeste verzekeringen zijn dit echter niet. Waarom zou u deze dan nog onderschrijven?
 

Omdat verzekeringen u beschermen tegen de onverwachte en onvoorspelbare, maar onaangename gebeurtenissen die het leven soms voor u in petto heeft.
 

Door u te verzekeren kunt u voor een jaarlijks vast gepland budget vermijden om tegenover een onvoorziene, niet te begroten, en misschien onbetaalbare kost te staan.
 

Zekerheid met uw makelaar

Het is belangrijk te weten waarom u zich verzekert en hoe u dit kan doen. En u moet zorgen dat uw belangen goed verdedigd worden. Een correcte premie is belangrijk, maar het is slechts 1 aspect van een verzekering.
 

Als professionele verzekeringsmakelaar helpen wij u de polisvoorwaarden te zoeken die het best aansluiten bij uw persoonlijke situatie. Wij informeren u over zowel de waarborgen als de uitsluitingen.
 

Uw gids bij schade

En lijdt u op een dag schade, dan loodsen wij u door het doolhof van papierwerk en verdedigen wij uw belangen.

Schadeaangifte

Hebt u een schadegeval? Om uw dossier snel en efficiënt te beheren, vragen wij u om uw schade te melden. We contacteren u dan zo snel mogelijk. 

Vraag uw offerte aan

Wenst u een offerte voor een van onze verzekeringsproducten? Contacteer ons via het offerteformulier en ontvang een offerte op maat. 

bottom of page